BAGELS & BEANS LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT

BAGELS & BEANS LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen
25 nov 2021 om 15:25 Was kapot lekkere bagel en ijskoffie, was ook sneller dan verwacht !
12 nov 2021 om 17:14 Ik had een bagel en een sapje besteld en het wordt gewoon zonder pardon bij het verkeerde huisnummer afgeleverd. Ik moest hier zelf achteraan gaan, maar ik kreeg wel de melding dat de bestelling was bezorgd.
9 sep 2021 om 16:25 Het was erg lekker en snel alleen jammer dat ik geen avocado had gekregen terwijl ik die wel had toegevoegd bij mijn bagel
29 aug 2021 om 16:47 Kkr lekker weetje
3 jul 2021 om 9:01 Bestelling was 100+ euro. smorgens al gedaan maar werd evengoed veel te laat bezorgd. De verse sinaasappelsap zat door de hele tas heen waardoor een aantal bagels niet meer te eten waren.
20 mei 2021 om 15:49 Delivered perfectly on time and delicious food!
2 mei 2021 om 16:44 4 bagels en 2 drankjes hier besteld. 1 bagel avocado was niet goed, de avocado was niet rijp/eetbaar. Contact opgenomen, waarin ze bevestigden dat de avocado's nog niet rijp waren, maar geld teruggeven was voor hen geen optie. Hele slechte service.
28 apr 2021 om 15:19 Heerlijke bagels en sap! Snelle levering. Wel bijzonder prijzig. Het shotje voor in mijn sap was niet meegeleverd. Geen ramp natuurlijk, maar het mailtje dat ik op mijn navraag erover ontving vond ik vreemd. Rare tekst, veel uitroeptekens, geen sorry.
23 apr 2021 om 17:04 Heel onbeschoft persoon, waarbij geen excuses is gemaakt dat ik 2 verkeerde bagels heb gekregen ivm allergieën. Daarnaast bagel zalm & avocado zalm gekregen. Man aan de lijn van B&B WILDE GEEN EXCUSES MAKEN! IK GA EEN OFFICIËLE KLACHT INDIENEN!
23 apr 2021 om 14:39 De kroketjes hadden iets langer in de frituur gemogen. En voor de prijs had er ook wat meer op gemogen. De bezorging was prima!
29 mrt 2021 om 11:09 Heerlijk gegeten, eten kwam rond de afgesproken tijd en de bezorging was vriendelijk en efficiënt! Ik bestel hier graag opnieuw!