BAGELS & BEANS LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Leiden Haarlemmerstraat. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 15:00 Waarschijnlijk was het erg druk, maar mijn opmerking is niet gelezen waardoor er toch saus op mijn broodje zat terwijl ik dat niet wilde. Dat vind ik wel jammer als je een uur op je eten moet wachten en er nog bijna €9 voor betaald.. Verder prima!
16 mei 2022 om 20:45 Amazing service, something went wrong with my order (which wasn't their fault) and they gave me an extra for the trouble. Loved it
4 mei 2022 om 14:57 Veel te laat bezorgd en het was extra opgewarmd
5 apr 2022 om 14:19 Lekker en goed ingepakt, zodat mijn ice coffee niet lekte.
24 mrt 2022 om 16:52 Prima gegeten. Erg lekker.
14 mrt 2022 om 15:49 Tevreden
23 feb 2022 om 13:10 Goeie service en goed eten! Er was een bagel vergeten maar was goed opgelost!
25 nov 2021 om 15:25 Was kapot lekkere bagel en ijskoffie, was ook sneller dan verwacht !
12 nov 2021 om 17:14 Ik had een bagel en een sapje besteld en het wordt gewoon zonder pardon bij het verkeerde huisnummer afgeleverd. Ik moest hier zelf achteraan gaan, maar ik kreeg wel de melding dat de bestelling was bezorgd.
9 sep 2021 om 16:25 Het was erg lekker en snel alleen jammer dat ik geen avocado had gekregen terwijl ik die wel had toegevoegd bij mijn bagel
29 aug 2021 om 16:47 Kkr lekker weetje
3 jul 2021 om 9:01 Bestelling was 100+ euro. smorgens al gedaan maar werd evengoed veel te laat bezorgd. De verse sinaasappelsap zat door de hele tas heen waardoor een aantal bagels niet meer te eten waren.