BAGELS & BEANS LEIDEN HAARLEMMERSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Leiden Haarlemmerstraat. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2023 om 16:25 Het eten is er, bij deze vraag om een review, na 2 uur nog steeds niet.
27 dec 2022 om 16:15 Heel *** service van Thuisbezorgd. Geschatte levertijd was 25 min. Toen jk een bestelling kreeg, stond dat het 120 min zou duren! Na 70 min besloten om zelf af te halen en thuisbezorgd wilt nu bestelkosten niet terug overmaken
23 dec 2022 om 14:05 Ik heb rond 10:00 in de ochtend een bestelling gedaan, die pas om 11:45 geleverd kon worden. Rond 12:00 nog niets ontvangen. Gebeld naar de winkel, ze hadden mijn bestelling niet ontvangen, maar ik heb wel een bevestigingsmail en sms gekregen.
4 dec 2022 om 15:16 Iwo was a bit creepy . Kept asking for my name and tried to pronounce it at the end... no clue why, just a weird interraction. No straw for my ice coffee either . Bagels were very good as always.
27 mei 2022 om 15:00 Waarschijnlijk was het erg druk, maar mijn opmerking is niet gelezen waardoor er toch saus op mijn broodje zat terwijl ik dat niet wilde. Dat vind ik wel jammer als je een uur op je eten moet wachten en er nog bijna €9 voor betaald.. Verder prima!
16 mei 2022 om 20:45 Amazing service, something went wrong with my order (which wasn't their fault) and they gave me an extra for the trouble. Loved it
4 mei 2022 om 14:57 Veel te laat bezorgd en het was extra opgewarmd
5 apr 2022 om 14:19 Lekker en goed ingepakt, zodat mijn ice coffee niet lekte.
24 mrt 2022 om 16:52 Prima gegeten. Erg lekker.
14 mrt 2022 om 15:49 Tevreden
23 feb 2022 om 13:10 Goeie service en goed eten! Er was een bagel vergeten maar was goed opgelost!